menu
Catalog produse

Abonare newsletter
Informatii
Opiniile vizitatorilor
Detalii de contact
Cum cumpar?
Produsele noastre
Termeni si conditii
Livrare si plata
DISTRIBUTIE
ANPC
Garantie
Politica de confidentialitate
Legea nr.677/2001
Regulament Promotii
Renuntarea la cumparare si returnarea produselor
Formular de retur
Ce inseamna produs resigilat?

Oferta zilei
Pret retail: 529.00 Lei
Pret vechi: 379.00 Lei
Pret Promo: 299.00 Lei
Produs in stoc
Comanda acest produs
Curs Valutar
La data: 26-04-2017
  Euro 4,5355 Lei
  USD 4,1620 Lei
Convertor valutar 

Politica de confidentialitate

1. Accesarea SITE-ului implica acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de compania SC HQS NUTRITION COM SRL. Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru  informarea despre promotii sau despre orice alte promotii .SC HQS NUTRITION COM SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti.

2. La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata pe adresa SC HQS NUTRITION COM SRL, acesta se obliga: sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit pentru o singura solicitare pe an; sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor personale a solicitantului.

Fiind de acord cu prezentul document "TERMENI SI CONDITII", clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri

Datele personale introduse de catre utilizator vor fi folosite de SC HQS NUTRITION COM SRL  numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a  trimite clientilor confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.

Societatea garanteaza confidentialitatea anumitor informatii. Aceste date nu exista fizic pe serverele care ruleaza site-ul ELECTROCASNICEDISCOUNT.RO, ele fiind accesibile numai de catre personalul autorizat al SC HQS NUTRITION COM SRL  prin reteaua interna. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus.

Site-ul www.ELECTROCASNICEDISCOUNT.RO foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul SC HQS NUTRITION COM SRL . In cazul pierderii de informatii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ului electrocasnicediscount.ro, SC HQS NUTRITION COM SRL  nu-si asuma nici o responsabilitate