menu
Catalog produse

Abonare newsletter
Informatii
Opiniile vizitatorilor
Detalii de contact
Cum cumpar?
Produsele noastre
Termeni si conditii
Livrare si plata
DISTRIBUTIE
ANPC
Garantie
Politica de confidentialitate
Legea nr.677/2001
Regulament Promotii
Renuntarea la cumparare si returnarea produselor
Formular de retur
Ce inseamna produs resigilat?

Oferta zilei
Pret retail: 1600.00 Lei
Pret vechi: 1000.00 Lei
Pret Promo: 924.00 Lei
Stoc terminat
Comanda acest produs
Curs Valutar
La data: 27-04-2017
  Euro 4,5289 Lei
  USD 4,1565 Lei
Convertor valutar 

Regulament Promotii

 
- Reducerile , ofertele si promotiile prezentate pe SITE sunt valabile in perioada de timp mentionata ; in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limita stocurilor disponibile.
 
- Reducerile , ofertele si promotiile nu sunt cumulative decat daca este precizat explicit acest lucru.De asemenea, produsele aflate la rubricile " Chilipir" si "Oferte Speciale" nu intra sub efectul altor promotii de pe site care vizeaza produse sau categorii de produse aflate deja in una din cele doua rubrici, sau, dupa caz, in ambele.
 
- Produsele oferite gratuit sub forma de cadouri se vor factura cu suma simbolica de 1 RON , suma care se va scadea din valoare comenzii pentru care se ofera cadoul cu titlu gratuit.Produsele oferite gratuit sub forma de cadouri nu beneficiaza de garantie.
 
- Un cumparator ,persoana juridica, nu poate primi mai mult de 1 cadou , indiferent de numarul de comenzi efectuate, chiar daca fiecare comanda pe care acesta a efectuat-o indeplineste conditiile stabilite de SC HQS NUTRITION COM SRL pentru primirea unui produs gratuit sub forma de cadou din partea SC HQS NUTRITION COM SRL.
 
Voucher-ul promotional
 
-  Voucherul este emis numai de SC HQS NUTRITION COM SRL
-  Valoarea voucher-ului este cea stabilita de SC HQS NUTRITION COM SRL si este inscriptionata pe acesta.In cazul in care pe un voucher apare inscriptionata alta suma  decat cea stabilita de SC HQS NUTRITION COM SRL, din cauza unei erori umane sau ca urmare a unei incercari de frauda ,  acesta va fi inlocuit cu un voucher corect  sau va fi anulat.
-   Voucher-ul poate fi folosit numai in perioada stabilita de SC HQS NUTRITION COM SRL
-   Voucher-ul poate fi folosit numai la achizitionarea produselor specificate in promotia in cadrul careia a fost emis voucher-ul.
-   Voucher-ul nu poate fi schimbat in bani
-   Voucher-ul nu este transmisibil.
-   Voucher-ele nu se pot cumula.
-   Voucher-ele sunt valabile doar cu factura de achizitie a produsului/produselor participant/e la promotie.
-    In momentul utilizarii, voucher-ul va fi predat magazinului, in cazul folosirii voucher-ului direct la SHOWROOM-UL  nostru.
-    In cazul in care voucherul este folosit la achizitionarea unui produs direct de pe magazinul online www.electrocasnicediscount.ro, posesorul voucherului va trebui sa scrie in rubrica Mentiuni speciale, seria voucher-ului, seria facturii in baza careia s-a emis voucher-ul, numele beneficiarului voucher-ului si  data emiterii acestuia.
-    Voucherele au o perioada de valabilitate.Dupa expirarea acestei perioade voucher-ele neutilizate vor fi declarate nule si nu vor mai putea fi utilizate.
-    SC HQS NUTRITION COM SRL nu se face responsabila de pierderea, furtul sau distrugerea voucher-ului.
-    SC HQS NUTRITION COM SRL isi rezerva dreptul de a anula voucher in cazul in care acesta este deteriorat, nu contine datele de identificare (stampila semnatura etc.) sau prezinta orice alta suspiciune de frauda.
-    Prin participarea la aceasta campanie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului regulament