021.311.40.46 / 0741.990.365
Multicooker inteligent cu gatire sub presiune Tefal Cook4Me Touch CY912831, 1600W,  WiFi, aplicatie dedicata, 13 programe, ecran tactil, pana la 6 persoane, Capacitate 6L, Negru

Multicooker inteligent cu gatire sub presiune Tefal Cook4Me Touch CY912831, 1600W, WiFi, aplicatie dedicata, 13 programe, ecran tactil, pana la 6 persoane, Capacitate 6L, Negru

Pret: 1219.00 Lei

Pret Recomandat de Producator (PRP): 2400.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

In stoc

Pune in cos

Comanda fara sa faci cont
Comanda instant
Stare produs: Reconditionat

Descriere si specificatii

Produs Resigilat (??)



Inspiratie nelimitata

 

Descopera sesiunile de gatit usoare, rapide si inspirate datorita aparatului de gatit multifunctional Tefal Cook4Me Touch cu conexiune WiFi. Nu vei mai avea nevoie de carte de retete sau calculator pentru a cauta retete noi pe care sa le gatesti: retetele nelimitate si ecranul tactil cu pozitie ajustabila te vor ghida pas cu pas alaturi de imagini si videouri. Cook4Me Touch va avea grija de tot precesul de gatire pentru tine! Economiseste timp cu sute de retete gata in mai putin de 10 minute, filtre simple pentru a gasi reteta dorita si functie de cautare in functie de ingredientele pe care le ai in frigider.

 

Aparatul de gatit multifunctional Tefal Cook4Me Touch: Gateste retete nelimitate rapid si simplu, pas cu pas

 

Aparatul de gatit multifunctional Tefal Cook4Me Touch te va ghida pas cu pas alaturi de imagini si videouri specifice retetei pe care vrei sa o prepari. Prepara retete nelimitate datorita conectivitatii WiFi, filtrelor si posibilitatii de a cauta retete in functie de ingredientele pe care le ai in casa. Economiseste mai mult timp ca niciodata! Prepara sute de retete in mai putin de 10 minute, in timp ce 13 programe de gatit iti stau la dispozitie pentru diversitate. Vasul de gatit este compatibil cu masina de spalat vase pentru o curatare usoara, in timp ce aplicatia gratuita ofera acces rapid catre retete de oriunde.


Inspiratie nelimitata!

 

Nu ramaneti niciodata fara idei cu Cook4me Touch!

Conectivitatea sa Wifi va ofea acces direct la o baza de sute de retete gratuite, imbogatite constant de membrii comunitatii Tefal!


Aplicatie exclusiva Tefal

 

Lasa-te inspirat, creeaza-ti propria carte de retete, monitorizeaza procesul de gatire de la distanta si impartaseste sfaturi cu restul comunitatii, toate acestea prin intermediul aplicatiei.

Disponibila in App Store pentruiPad 3/iPad mini, iPhone 4S ,pana la ultimele modele. Disponibil inGoogle Play pentru Android 4.3, pana la ultimele modele.

 


Economiseste pana la 80% energie electrica

 

Gateste toate alimentele preferate folosind multicookerele cu gatire sub presiune de la Tefal si economiseste pana la 80% energie electrica.

 

Ecran 100% tactil!

 

Cook4me Touch va ghideaza intuitiv prin touchpad-ul sau mare si colorat de 4’3 pentru a accesa cu usurinta toate retetele si serviciile.

Descoperiti o interfata usoara de utilizat si navigati cu fluiditate totala in meniu pentru a gasi reteta care va place.


Meniu intuitiv pentru a gasi cat mai repede retetele dorite

 

Cautati cu usurinta o reteta fie scriindiin bara de cautare, fie utilizand filtrele.

Indiferent de ingredientul dvs., Cook4Me Touch va sugereaza temperatura si timpul ideal de gatit!

 


13 programe de gatire

 

Creeaza-ti propriile retete fara stres! Cook4me Touch va ajuta sa gatiti cu 13 programe automate! Selectati ingredientul si Cook4me Touch va va propune modul de gatit adaptat:

13 moduri de gatit: Gatire sub presiune (high, low, express), Gatire la abur (soft, boost), Rumenire (high, medium, low), Slow-cooking (high, medium, soft), Reincalzire, Pastrare la cald.


Modul de gatire express

 

Cu Cook4me Touch, descopera un nou mod de gatit GATIRE LA PRESIUNE ULTRA INALTA pentru a gati mai repede ingredientele si retetele sub presiune.

Ingrediente gatite cu pana la 50% mai repede: Cartofi dulci - 7min vs 13min Cook4me+.

Retete gatite cu pana la 30% mai repede: Mancare cu carne de vita - 14min vs 20min Cook4me+.


Moduri extra de gatit un ingredient anume

 

Selectati ingredientul pe care doriti sa-l gatiti, Cook4me Touch va spune cum sa-l gatiti!

Pe langa modul de gatit sub presiune, Cook4me Touch ofera 2 moduri noi de gatit pentru o selectie de legume:glazuratasiinabusita.

Vrei sa gatesti morcovi glazurati gustosi? Sau vinete delicioase inabusite? Doar urmati ghidul pas cu pas.


Gateste rapid mai multe retete in mai putin de 10 minute

 

Te grabesti in fiecare seara dupa serviciu si nu stii cum sa gatesti rapid cina pentru familia ta?

Cook4me Touch va ofera mai mult de 100 de retete de gatit in mai putin de 10 minute pentru a face rapid o cina sanatoasa si gustoasa.

Nu mai e nevoie de a petrece prea mult timp in bucatarie pentru a gati …cu Cook4me Touch rezolvi in 10 minute!


Economiseste timp

 

Cook4Me Touch va gestiona procesul de gatire pentru tine, eliberand automat presiunea si pastrand mancarea la cald pana in momentul servirii.


Cook4Me Touch - partenerul perfect

 

In cautare de retete pentru 2, 4 sau 6 persoane? Aperitiv, fel principal, desert? Gata in 5, 10, 15 minute?... Cautarea este simpla si rapida, Cook4Me va avea intotdeauna retete pe placul tau. Indica-i ingredientele pe care le ai in frigider si acesta va gasi o varietate de retete corespunzatoare.


Functia "Ce ingredient am in frigider?”

 

Lipsa de inspiratie? Ingrediente de folosit?

Fara panica ! Cook4me Touch si functia « In Frigider» va ofera idei de retete bazate pe ingredientele pe care le aveti acasa!

1 Selectati 1 sau 2 ingrediente pe care le aveti in frigider si pe care doriti sa le utilizati

2 Tastati-le pe ecranul Cook4me Touch

3 Cook4me Touch va va propune toate retetele disponibile cu respectivele ingredientele.


Incepeti inainte de a pune piciorul in bucatarie!

 

Oriunde te-ai afla, opreste-te pentru a fi stresat de ceea ce vei gati in seara asta! Cu Cook4me Touch, anticipati meniul mai usor!

Acasa, la serviciu sau in metrou, alege cu smartphone-ul tau retetele pe care vrei sa le gatesti si trimite-le lui Cook4me Touch. Vor fi disponibile direct in interfata, gata sa fie gatite cand doriti!

In plus, te poti relaxa in timp ce Cook4me Touch lucreaza pentru tine: poti verifica cu usurinta pasii retetei de pe telefon si sa observe cand e gata.


Nu este nevoie sa pierzi mult timp cu curatenia

 

Cu Cook4me Touch, ca si cu restul aparatelor Cook4me, nu petreceti mult timp gatind sau facand curateni dupa.

Cu adevarat usor de curatat: tava antiaderenta nu este nevoie sa o frecati chiar daca ati pregatit retete mai grele si lipicioase.

Cu adevarat convenabil: accesoriile sunt compatile cu masina de spalat vase.


Produs din bucataria Jamilei: si ajutor, si inspiratie

"Un aparat revolutionar care gateste aproape singur! Am lucrat cu multe aparate pana acum, insa niciunul nu e ca el! Timpul de gatit este mult mai scurt. Din cele 250 de retete predefinite, multe sunt gata in doar 10 minute. Alegi reteta si numarul de portii (2/4/6), iar aparatul te ghideaza pas cu pas. In plus, daca il conectezi prin WiFi cu aplicatia Tefal, ai acces la alte sute de idei." Jamila

 

Specificatii:

Multicooker inteligent cu gatire sub presiune Tefal

Capacitate: 6 Litri

Numar programe: 13

Culoare: Negru

Putere: 1600 W

Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.