021.311.40.46 / 0741.990.365
Robot Kenwood MultiPro FDM781BA, Putere 1000 W, Blender Sticla, Capacitate 3 Litri, Corp Aluminiu, Instrument Aluat, Functie zdrobirea gheata

Robot Kenwood MultiPro FDM781BA, Putere 1000 W, Blender Sticla, Capacitate 3 Litri, Corp Aluminiu, Instrument Aluat, Functie zdrobirea gheata

Pret vechi: 1000.00 Lei

Pret Promo: 579.00 Lei

 

Garantie: 2 ANI

Stoc terminat

42%
Reducere!

Descriere si specificatii

 

Despre Kenwood

 

Fondata pe principiul director al calitatii, inovatiei si designului, gama de produse elegante Kenwood nu numai ca va arata excelent in bucataria dvs., ci si face treaba pentru care sunt destinate celei mai inalte calitati. Urmarind in permanenta sa depaseasca limitele aparatelor de bucatarie, abordarea de pionierat a Kenwood in materie de proiectare si productie asigura ca produsele lor va vor face timpul petrecut in bucatarie placut si cat mai usor posibil.


Designul simplu, ergonomic, combinat cu performante excelente, fac din Kenwood MultiPro Classic Food Processor o investitie solida pentru bucatarii care doresc un singur aparat, capabil sa raspunda tuturor nevoilor lor de procesare a alimentelor.

 

Design atractiv, durabil

 


Actualizand un clasic popular, acest aparat atractiv din aluminiu periat are o amprenta mai compacta decat modelele anterioare si vine cu un vas cu o capacitate de lucru crescuta, facandu-l perfect pentru bucatarii carora le place sa se distreze. MultiPro Classic este construit pentru a rezista.

 


Motor puternic de 1000W

 

Cu un motor de 1000 W, acest model beneficiaza de un ,,sistem Dual-Drive" brevetat, ceea ce inseamna ca aceeasi unitate este utilizata pentru toate procesele de alimentare, facand din aceasta o piesa foarte puternica, extrem de versatila, care va produce rezultate profesionale fara efort.

 


Bol mare de 3L

 

Cu un bol mare de 3 litri, capacitatea crescuta de lucru a acestui model il face ideal pentru salate maruntite rapide pentru dvs. sau pentru pentru intreaga familie. Aparatul functioneaza numai atunci cand bolul este complet blocat pentru o siguranta suplimentara.

 


Blender de sticla ThermoResist

 

Ideal pentru o supa cremoasa, incalzitoare sau un smoothie rapid amestecat, vas de 1,6 litri ThermoResist inclus este ideal pentru amestecuri calde si reci. Lamele puternice din otel inoxidabil sunt usor de curatat si suficient de rezistente pentru a reus isa marunteasca gheata.

 


 

Mini castron

 

Mini castron si lame din otel inoxidabil zimtate realizate pentru tocat eficient cantitati mici.

 


Caracteristici:

 

Motor puternic de 1000 W cu ,,sistem Dual-Drive"

Aluminiu periat, motor turnat sub presiune si manerul bolului

Setari de viteza variabila cu impuls

Mai compact decat modelele anterioare

Complet interblocat pentru siguranta

Canal de alimentare continua cu impingator calibrat pentru a permite adaugarea ingredientelor in timpul procesarii

Unealta dubla pentru batut si aluat

Disc reversibil pentru feliere si razuire pentru feliere si razuire fina sau groasa.

Bol de 3L cu capacitate de lucru crescuta

Blender de sticla ThermoResist(r) de 1,5 litri pentru amestecarea la cald si la rece, de la prepararea supelor pana la zdrobirea ghetii.

Putere: 1000W;

Capacitate bol: 3L;

Capacitate blender: 1.6L;

Dimensiune: 21.9 x 21.3 x 38.7 cm;




Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul

Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.