021.311.40.46 / 0741.990.365
Aparat electric de gatit orez VonShef 2013343, Capacitate 1.8L, Putere 700W, Functie de mentinere la cald

Aparat electric de gatit orez VonShef 2013343, Capacitate 1.8L, Putere 700W, Functie de mentinere la cald

Pret: 159.00 Lei

Pret Recomandat de Producator (PRP): 190.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

Descriere si specificatii

VonShef este unul dintre cei mai mari retaileri locali din Marea Britanie, specializat in vanzarea de produse electrocasnice si articole de uz casnic si menaj.


Calitatea excelenta, design-ul, fiabilitatea si preturile mici au propulsat marca VonShef in topul preferintelor britanicilor, intr-un timp foarte rapid, brand-ul depasing in vanzari, cifra de 70 milioane de lire in anul 2018, fiind unul dintre cele mai perfromante branduri din marea Britanie din ultimii 5 ani.


In calitate de Partener Oficial VonShef, ne bucuram ca avem ocazia de a oferi clinetilor nostri, toata gama de produse VonShef, la cele mai bune preturi din Romania.


Dacă va chinuiti să obțineti orez exact așa cum va place, sau dacă aveti nevoie să stati deasupra oalei, pentru a fi cu ochii pe ea, obțineți perfecțiunea lăsand toată munca grea la aparatului de orez de la VonShef 700W.

Cu un motor puternic, vas antiaderent și o funcție la o singură atingere, acest aragaz compact este suficient de puternic pentru a face pană la 8 căni de orez pufos in doar 20 - 25 de minute.

Vas de gătit antiaderent

Cu un vas interior antiaderent, puteți găti cu incredere, știind că orezul dvs. va fi uniform și bine gătit. De asemenea, previne lipirea boabelor de oală - ideal pentru curățare rapidă și ușoară.

Vasul detașabil ușurează adaugarea orezului și minimizează șansa de a vărsa orice boabe minuscule. Interiorul vasului de gătit prezintă un sistem de măsurare util pentru a indica unde trebuie să fie nivelul apei pentru diferite cantități de orez.

In plus, aparatul include o cană de măsurare și un manual de instrucțiuni, cu ghiduri clare de măsurare, care vă ajută să gătiți doar cantitatea potrivită de orez.

Capacul de sticlă cu gură de iesire a aburului asigură păstrarea umidității in vasul de gătit, asigurandu-se totodată că nu se fierbe.

Functie de mentinere cald

Panoul de control simplu vă permite să știți dacă aparatul este in modul „gătit” sau in modul „menținere la cald”.

Pur și simplu apăsați butonul start pentru a incepe procesul, iar funcția de menținere la cald se va activa automat după terminarea gătitului - grozav dacă nu sunteți gata imediat să mancați sau doriți să reveniți pentru o a doua porție.

Putere: 700W

Tensiune: 220 - 240V


Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul


Recenziile utilizatorilor
Data: 23-10-2020

Nu am primit manualul cu instructiuni de folosi

Recenzie data de Tiberiu (Tg. Mures)
Comentariu evaluat de 4 vizitatori Data: 23-10-2020

Nu am primit manualul cu instructiuni de folosire al aparatului. Vă rog trimiteţi prin mail..

Recenzie data de Tiberiu (Tg. Mures)
Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.