021.311.40.46 / 0741.990.365

 /  Branduri  /  VonShef

Dozator de apa calda VonShef 2013162, capacitate 2.5L, putere 2600W, cana de 1L inclusa, rosu

Dozator de apa calda VonShef 2013162, capacitate 2.5L, putere 2600W, cana de 1L inclusa, rosu

Pret vechi: 345.00 Lei

Pret Promo: 296.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

14%
Reducere!

Descriere si specificatii

VonShef este unul dintre cei mai mari retaileri locali din Marea Britanie, specializat in vanzarea de produse electrocasnice si articole de uz casnic si menaj.


Calitatea excelenta, design-ul, fiabilitatea si preturile mici au propulsat marca VonShef in topul preferintelor britanicilor, intr-un timp foarte rapid, brand-ul depasing in vanzari, cifra de 70 milioane de lire in anul 2018, fiind unul dintre cele mai perfromante branduri din marea Britanie din ultimii 5 ani.


In calitate de Partener Oficial VonShef, ne bucuram ca avem ocazia de a oferi clinetilor nostri, toata gama de produse VonShef, la cele mai bune preturi din Romania.


Schimbați modul in care fierbeți apa pentru ceai, cu noul inovator distribuitor de apă caldă VonShef Instant, cu 1 o cana de umplere de 1L, inlcusa.

Fierbeți cum mergeți!

Acest aparat inteligent de bucătărie trage apa din rezervor printr-un puternic element de incălzire ascuns de 2600W. Rezultatul? Apa a fiert la cel puțin 95 grade C in doar cateva secunde.

Distribuitorul de apă caldă instant va incepe să distribuie apa caldă in termen de 5 pană la 8 secunde intr-un sau cană sub gura sa de scurgere. Va continua să distribuie apă caldă la o viteză de aproximativ 400 - 500 ml pe minut.

Tehnologie inteligentă, ușor de utilizat!

Dispunand de un singur buton, distribuitorul de apă caldă VonShef Instant va fi la fel de ușor de utilizat ca vechiul ceainic. Distribuitorul de apă caldă poate fi umplut in două moduri; deschideti capacul și turnați apă folosind cana inclusa de 1L sau scoateți rezervorul și completați-l de la chiuvetă - alegerea este a dvs.!

Cand sunteți gata să fierbeți apa, apăsați pur și simplu butonul de pornire si apasati butonul „On” pentru ca aparatul sa furnizeze apa. Mutati butonul pe „Off” cand ați terminat, pentru a opri imediat curgerea apei - sunteți intotdeauna in control complet. Această funcționalitate, de asemenea, impiedică distribuirea accidentală a apei, ceea ce face ca distribuitorul de apă caldă VonShef să fie utilizat in siguranță.

Mic, dar perfect format

Nu vă lăsați păcăliți de dimensiunile compacte - distribuitorul dispune de un rezervor mare de 2,5 litri care deține suficientă apă pentru pană la 10 căni, ceea ce face o investiție excelentă pentru acasa sau la locul de muncă. Designul transparent cu indicatoarele nivelului apei vă permite să vedeți exact cat de plin este rezervorul. Tava de scurgere cu design de glisare pentru o golire mai sigură și fără pericole.

Dimensiuni: 30.6 x 18 x 28.4 cm


Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul

Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.