021.311.40.46 / 0741.990.365
Espressor automat Krups Intuition Experience EA876D10, 17 bauturi, Ecran tactil, Tehnologie Quattro Force, Retete favorite, 1550W

Espressor automat Krups Intuition Experience EA876D10, 17 bauturi, Ecran tactil, Tehnologie Quattro Force, Retete favorite, 1550W

Pret: 2956.00 Lei

Pret Recomandat de Producator (PRP): 5200.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

In stoc

Pune in cos

Comanda fara sa faci cont
Comanda instant
Stare produs: Nou

Descriere si specificatii

Cu espressorul automat Krups Intuition este mai usor ca niciodata sa te bucuri de o varietate de bauturi pe baza de cafea, chiar la tine acasa.

Descopera sistemul intuitiv de avertizare luminoasa, ce te ghideaza pas cu pas pentru o utilizare si o intretinere a aparatului cat mai usoara.

Toate bauturile tale preferate sunt acum disponibile la o simpla atingere de buton, datorita ecranului digital de mari dimensiuni, ce ofera acces catre multiple optiuni de personalizare a bauturiilor, exact pe gustul tau. Obtine rezultate perfecte si descopera o experienta premium in materie de cafea inca de la prima atingere cu espressorul automat si intuitiv, Krups Intuition.


Ai incredere in intuitie!


Indicatorii luminosi iti vor usura viata atunci cand vine vorba de intretinerea aparatului: indicatorii de culoare rosie reprezinta alertele pentru intretinere (reumplerea recipientului de apa, reumplerea recipentului pentru boabe de cafea, golirea tavitei pentru picaturi), in timp ce indicatorii de alta culoare, alesi de tine, iti vor facilita interactiunea cu aparatul.

Adaguga o nota personala aparatului tau si bucura-te de o experenta a cafelei unica!


Interfata de utilizare exceptional


Cu un ecran digital color, Intuition iti ofera posibilitatea de a-ti personaliza interfata, exact ca cea a unui smartphone, pentru o navigare usoara si intuitiva.

Alege modul de afisare preferat, culoarea, setari, si bucura-te de bauturi exceptionale, special concepute pe gustul tau.


Personalizare pana in cele mai mici detalii


Ecranul digital color tactil iti permite personalizarea bauturilor preferate, memorarea retetelor favorite si iti ofera acces usor si rapid catre toate bauturile disponibile.

Aparatul iti ofera posibilitatea de a crea 2 profiluri de utilizare : poti alege culoarea preferata, modul de afisare si luminozitatea, caracteristicile bauturilor preferate (tip, intensitate, cantitate, nivel de spuma), pe care le doresti mereu la indemana, la o atingere distanta.


Salveaza-ti favoritele


Alege intensitatea unui espresso, lungimea unui Macchiatto si spuma unui cappuccino, exact asa cum iti place sa le servesti in fiecare moment al zilei, in cursul saptamanii sau in weekend. Salveaza bauturile personalizate si savureaza-le oricand simti nevoie de a te reincarca cu energie.


Varietate de bauturi pe baza de cafea si lapte


Indiferent ca prefer aroma intensa a unui espresso catifelat sau spuma fina a unui Latte delicat, o cafea aromata dupa-amiaza sau un ceai parfumat in weekend, Intuition iti ofera 17 bauturi personalizabile, precum si un sistem integrat de spumare pentru cappuccino, flat white, macchiato, si multe altele.


Extrem de simplu si usor de folosit


Designul deosebit al espressorului va oferi un plus de eleganta si stil bucatariei tale. Special conceput cu partea frontala inclinata pentru o mai buna vizibilitate, cu finisaje premium, duza ajustabila pentru cafea, acces frontal catre recipientul pentru apa si cel de colectare a zatului, precum si tavita pentru picaturi cu indicatori ce te atentioneaza cand este nevoie sa fie golita.


Tehnologie avansata de spumare a laptelui


Savureaza experienta unui cappuccino desavarsit la tine acasa datorita sistemului dedicat pentru spumarea laptetui, si a duzei ajustabila atat pentru bauturi scurte sau lungi. Datorita sistemului One- Touch- Cappuccino, poti prepara simultan doua bauturi pe baza de lapte, doar cu o singura atingere de buton, pentru momente care merita impartasite, alaturi de cei dragi.

Sistemul de spumare a laptelui poate fi folosit direct in sticla sau recipientul cu lapte pentru a reduce risipa de lapte. Acest sistem este usor de curatat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa il clatesti bine sub jet de apa.


Intotdeauna curat


Petrece mai putin timp gandindu-te la curatarea aparatului si mai mult timp savurand bautura ta favorita datorita functiei de curatare automata. Apa este retrasa automat din circuite pentru a evita formarea depunerilor de calcar, dezvolvarea bacteriilor si modificarea gustului bauturilor tale.


Intotdeauna perfect


Tehnologia Quattro Force combina diverse expertize dezvoltate de KRUPS pentru a optimiza fiecare pas cheie in obtinerea unui espresso perfect: rasnire, presare, percolare si drenaj.

Datorita sistemului Quattro Force, espressorul are o rasnire cu 20% mai rapida*, presare perfecta, sistem de extractie avansat al cafelei si golire automata a sistemului dupa fiecare utilizare pentru performante de durata. In comparatie cu gama existenta de rasnite integrate in alte espressoare de cafea automate de la acelasi producator


Intotdeauna pregatit


Datorita sistemului KRUPS Thermoblock Compact, temperatura creste rapid, ca tu sa te bucuri de o cafea fierbinte, chiar de la prima ceasca. Circuitul mai scurt de distributie a apei impiedica scaderea temperaturii.


Intotdeauna potrivit


Cu un design elegant si modern, espressorul se va potrivi perfect in orice bucatarie. Compact, acesta nu va ocupa mult spatiu, amprenta sa nedepasind dimensiunile unei coli A4.


Espressor automat KRUPS Intuition Experience EA876D10


Ecran digital intuitiv si usor de utilizat;

Tip display: Touchscreen

Indicatori luminosi ce te vor ghida in fiecare zi catre o intretinere si utilizare usoara;

Tehnologia patentata Quattro Force pentru o extractie perfecta a cafelei de fiecare data 2 profiluri de utilizare si posibilitatea personalizarii detaliate a aparatului;

15 bauturi personalizabile, precum si un sistem integrat de spumare;

Design inclinat, cu acces frontal catre recipientele pentru apa, colectarea zatului si tavita pentru picaturi cu indicatori de avertizare impotriva revarsarii;

Curatare automata datorita functiei dedicate.

Tip espressor: Automat

Utilizare: Rezidential

Tip alimentare: Cafea boabe

Tip bautura: Cafea Espresso, Espresso lung, Espresso macchiato, Cappuccino, Latte macchiato, Apa fierbinte, Caffe Latte, Ristretto, Flat white, Spuma de lapte, Americano, Macchiato, Long, Long Black

Capacitate recipient zat: 15 Cafele

Sistem spumare lapte: Automat

Numar duze cafea: 2

Trepte de macinare rasnita: 5

Trepte temperature: 3

Material carcasa: Inox, Plastic

Material rasnita: Inox


Functii: Sistem Anti-picurare, Oprire automata, Timer, Programare intarziata, Termostat, Indicator nivel apa, Curatare automata, Tava de scurgere detasabila, Sistem decalcifiere, Setare temperature, Setare grad macinare, Inaltime ajustabila a duzei de cafea, Rasnita, OneTouch, Rezervor apa detasabil, Stand-By, Abur, Rezervor lapte detasabil, Setare grad tarie cafea.


Culoare: Argintiu

Putere: 1550 W

Presiune: 15 Bar

Capacitate rezervor apa: 3 l

Capacitate compartiment cafea: 250 g

Dimensiuni:

Latime 287 mm X Adancime 381 mm X Inaltime 476 mm

Greutate: 10 Kg

Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.