021.311.40.46 / 0741.990.365
Friteuza cu aer cald Tefal Easy Fry FW501827, 9-in-1, putere 2000W, 11L, 8 programe si mod manual, oprire automata, accesorii incluse, temperatura ajustabila

Friteuza cu aer cald Tefal Easy Fry FW501827, 9-in-1, putere 2000W, 11L, 8 programe si mod manual, oprire automata, accesorii incluse, temperatura ajustabila

Pret: 729.00 Lei

Pret Recomandat de Producator (PRP): 900.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

Descriere si specificatii



Friteuza Tefal Easy Fry 9 în 1 este cea mai versatilă dintre toate aparatele de prăjit cu aer comprimat Tefal. Cu 9 moduri de gătire, această friteuză cu aer extra-large are tot ce vă trebuie pentru a crea mese sănătoase și delicioase. Prăjește la aer feluri de mâncare irezistibil de crocante cu 99% mai puține grăsimi adăugate* datorită tehnologiei Extra Crisp. Prăjiți cartofi la cuptor sau rumeniți peștele. Coaceți prăjituri sau fripturi la grătar. Deshidratați fructele, prăjiți nuci sau reîncălziți resturile de mâncare. Gătiți chiar și un pui întreg la rotisor! Primiți o serie de accesorii, inclusiv o furculiță pentru rotisare și placa unică, din aluminiu turnat sub presiune Sizzling Grill Plate, concepută pentru a vă oferi o prăjire în stil grătar, cu urme autentice de grătar. Această friteuză cu aer comprimat XXL 11L gătește cu 30% mai repede** decât un cuptor, astfel încât puteți hrăni până la 8 persoane în grabă. Cele 8 presetări și comenzile tactile facilitează gătitul versiunilor sănătoase ale preferințelor tale: Cartofi prăjiți, pui, carne, pește, pizza, desert, grătar sau deshidratare (excelent pentru gustări uscate). Sau setați propria temperatură (45-200°C) pentru o gătire precisă. Există chiar și o fereastră de vizualizare pentru a verifica progresul.

 


9 moduri de a găti: Cea mai versatilă dintre toate aparatele de prăjit cu aer Tefal. Are 9 moduri de gătit și o capacitate XXL de 11L. Prăjiți în aer preparate irezistibil de crocante cu 99% mai puține grăsimi adăugate*. Prăjiți cartofi la cuptor, coaceți prăjituri sau reîncălziți resturile de mâncare. Gătiți chiar și un pui la rotisor!


Accesorii incluse: Accesoriu pentru pui la rotisor, tavă de picurare, coș pentru cartofi prăjiți, 2 grătare, placă de grătar cu mâner detașabil


Prăjiți: Placa de grătar unicat, din aluminiu turnat sub presiune Sizzling Grill Plate facilitează obținerea acelui gust și a acelui gratar în stil grătar - complet cu urme autentice de grătar. Grătiți carnea, peștele și multe altele la grătar ca un profesionist cu acest produs multifuncțional inteligent.


Cu 30% mai rapid: Cuptorul dvs. are concurență! Puteți pregăti o masă delicioasă cu 30% mai repede** decât într-un cuptor standard. Asta înseamnă aproape o treime din timpul de gătire. Ceea ce înseamnă că puteți petrece mai puțin timp în bucătărie și mai mult timp făcând lucrurile care vă plac.


Versatilitatea este totul: Avem 8 programe prestabilite diferite, astfel încât să puteți pregăti cu ușurință o varietate de rețete: Cartofi prăjiți, pui, carne, pește, pizza, prăjituri, deshidratare, grătar + mod manual.


Hrăniți familia: Pregătiți mese mari, gustoase, suculente și crocante cu o capacitate de 11L, este ideal pentru familii și adunări de până la 6 persoane


Aruncă o privire prin fereastră: Există o fereastră de vizualizare la îndemână pentru a verifica progresul. Dar nu este nevoie să stai de veghe: Easy Fry se oprește singur și emite un semnal sonor când este gata.


Descărcați aplicația noastră: Cu sute de rețete în aplicația gratuită Tefal, plus acces la o selecție de rețete și sfaturi de sezon selectate manual, nu veți rămâne niciodată fără idei de mâncare.


Specificatii:

Putere: 2000W;

Capacitate: 1.6 kg/ 8 persoane/ 11L;

8 moduri de gatire presetate si 1 mod manual;

Accesorii lavabile in masina de spalat vase;

Dimensiune: 37 x 32 x 32 cm ( H x L x l);



 

Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul



 

 

Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.