021.311.40.46 / 0741.990.365
Friteuza Tefal ActiFry Genius XL AH960840, 1500 W, 1.7 kg, Oprire automata, Compatibil cu retete lichide, Retete incluse, Negru

Friteuza Tefal ActiFry Genius XL AH960840, 1500 W, 1.7 kg, Oprire automata, Compatibil cu retete lichide, Retete incluse, Negru

Pret: 639.00 Lei

Pret Recomandat de Producator (PRP): 1300.00 Lei

 

Garantie: 24 luni

Stoc terminat

Descriere si specificatii

 
 


Cel mai rapid si sanatos mod de a pregati retetele tale preferate

Gateste in fiecare zi cu ActiFry Genius XL. Acesta ofera 9 mprograme automate pentru o varietate de preparate si foloseste mai putin ulei sau chiar deloc pentru o masa sanatoasa si delicioasa. Cu ActiFry Genius XL poti gati fara griji si fara monitorizare sau amestecare continua, toate acestea datorita tehnologiei Dual Motion.

ActiFry Genius XL: o friteuza versatila si inteligenta

ActiFry Genius XL este perfect pentru prajirea intr-un mod sanatos a alimentelor intr-o cantitate mare. Datorita capacitatii sale de 1.7 kg, aceasta friteuza poate prepara feluri principale pentru pana la 5 persoane si garnituri pentru pana la 8 persoane, ideal pentru orice ocazie. Datorita celor 9 programe inteligente presetate si a celor 300+ retete disponibile in aplicatia My ActiFry nu vei ramane niciodata fara idei de preparat pentru invitatii tai. Aceasta friteuza ofera control absolut si confort deplin datorita tehnologiei Dual Motion care presupune o combinatie exclusiva de aer fierbinte si amestecarea usoara fara a fi nevoie sa agiti aparatul sau sa monitorizezi procesul de gatire.


Friteuza TEFAL ActiFry Genius XL AH960830, 1.7 kg, 9 programe, tehnologie Dual Motion

Tehnologia Dual Motion asigura rezultate perfecte datorita combinatiei intre difuzia de aer cald si amestecarea usoara fara a fi nevoie sa agitati aparatul sau sa monitorizati procesul de gatire;


Gatitul la ActiFry Genius XL necesita foarte putin ulei, pastrand valorile nutritive ale ingredientelor indiferent daca acestea sunt proaspete sau inghetate;
Capacitatea mare de 1.7 kg: permite saprepararea de pana la 8 portii;
9 programe automate: cartofi prajiti, gustari prajite sarate/dulci, rulouri, chiftele de carne si legume, pui, deserturi, si 2 setari inovative: Meniu complet si program tip wok si preparate internationale.
Afisarea pe ecran a ingredientelor permite o gatire extrem de convenabila, prin pregatirea simultana a diferitelor ingrediente (intr-o singura etapa), obtinand astfel preparate perfecte si delicioase;
Ecranul tactil ofera optiunea de pornire intarziata precum si functia de pastrare la cald.

 

Tehnologia Dual Motion
Reprezinta combinatia exclusiva intre difuzia de aer fierbinte si amestecarea usoara a ingredientelor in timpul prepararii fara sa fie nevoie sa agiti aparatul sau sa monitorizezi procesul de gatire.

 

Gateste cu mai putin ulei sau chiar deloc
ActiFry Genius XL pastreaza toate valorile nutritive, fara a arde sau a usca preparatul, indiferent daca gatesti  ingrediente proaspete sau inghetate.
Unele preparate nu necesita adaos de ulei.

 

Dimensiune mare, ideal pentru orice ocazie
Datorita capacitatii sale, ActiFry Genius XL poate prepara feluri principale de pana la 5 persoane si garnituri de pana la 8 persoane, ideal pentru orice ocazie.

 

9 programe automate
Cartofi prajiti, gustari prajite sarate/dulci, rulouri, chiftele din carne si legume, deserturi si 2 setari inovative Meniu complet si program tip Wok si Preparate Internationale.


Confortabil si usor de utilizat
Afisarea pe ecran a ingredientelor permite o gatire extrem de convenabila, prin pregatirea simultana a diferitelor ingrediente (intr-o singura etapa), pentru sesiuni de gatire eficiente.

 

 

Ecran tactil, usor de folosit
Ecranul tactil ofera pictograme pentru toate setarile, chiar si pentru optiunea de pornire intarziata si functia de  pastrare la cald.

 

Usor de curatat

Capacul, vasul si paleta sunt detasabile si pot fi spalate la masina de spalat vase.


Temperatura ajustabila
Termostatul permite setarea percisa a temperaturii de la 70 grade C la 220 grade C pentru a obtine rezultatele pe care ti le doresti.

 

 

O varietate de retete
Retete sunt disponibile in aplicatia MyActiFry, cu peste 150 de retete pentru cele 9 setari automate

 

Mirosul de ulei este aproape inexsitent
ActiFry Genius XL nu emana miros de ulei datorita tehnologiei de gatit cu aer.

 

Cronometru de pana la 60 de minute
Poti seta timpul optim pentru a gati retetele tale preferate, datorita modului manual care permite setarea acestuia pana la 60 de minute.

 

Capac din sticla transparenta
Monitorizeaza preparatul cu usurinta prin capacul din sticla transparenta.


Specificatii tehnice:

Capacitate: 1.7 kg

Tip alimentare: retea

Putere: 1500W

Tip panou: digital

Numar programe: 9

Temperatura: 70-220grade

Oprire automata


 



Pretul barat reprezinta pretul de retail al  produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ  TVA

Preturile afisate nu includ transportul


Recenziile utilizatorilor
Data: 04-12-2020

Mai aveti produsul pe stoc? \r\n\r\n

Recenzie data de Paula Baciu (Reghin)
Comentariu evaluat de 4 vizitatori Data: 04-12-2020

Mai aveti produsul pe stoc? \r\n\r\n

Recenzie data de Paula Baciu (Reghin)
Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.