021.311.40.46 / 0741.990.365
Grill George Foreman Entertaining 23440, Capacitate portii 10, putere 2400W, Gateste Cu 42% mai Putine Grasimi

Grill George Foreman Entertaining 23440, Capacitate portii 10, putere 2400W, Gateste Cu 42% mai Putine Grasimi

Pret: 399.00 Lei

Pret Recomandat de Producator (PRP): 650.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc limitat

Pune in cos

Comanda fara sa faci cont
Comanda instant
Stare produs: Nou

Descriere si specificatii

Cel mai popular brand de grill-uri din lume, inventatorul grillu-lui cu tehnologie patentata ce reduce semnificativ cantitatea de grasimi din alimentele preparate.


Avantajele gătitului cu un grătar George Foreman sunt atat de multe și variate, incat nu este de mirare că ramane brandul mondial in grill-uri de sănătate - chiar și la 15 ani de la lansarea primului produs.Este ușor de utilizat, grătește o serie intreagă de mancare și te poate ajuta să gătești o mancare mai sănătoasă, mai gustoasă sau o gustare in cel mai scurt timp.

Grătarul George Foreman de 10 portii este ideal pentru familii mai mari, care vor să-și distreze prietenii sau chiar să găzduiască un grătar interior - așa cum știm cu toții să nu se bazeze pe vremea britanică!


Este ușor de utilizat, iar plăcile de grătar non-stick fac curățarea cat se poate de usoara. Și un picior din spate reglabil vă permite să gătiți alimente la un anumit unghi sau puteți seta grătarul orizontal pentru a găti mancăruri mai delicate, cum ar fi pește sau paine prăjită.


Reducerea grăsimilor este in centrul mărcii George Foreman, iar testele independente au arătat că grill-rile George Foreman scot pană la 42% din grăsimea din alimente. Grătarul unghiular patentat canalizează grăsimea departe de alimente, iar placile de gratar de pe ambele părți aplică o presiune blandă asupra alimentelor, incurajand eliminarea grăsimilor suplimentare.


Acesta are o balama plutitoare inteligentă, care se potrivește cu tăieturile mai groase - astfel incat să puteți fi generoși cu felierea! Cu o balamală plutitoare, grătarul se poate mișca mai liber, excelent pentru prăjirea portilor mai groase. Placa de 970 mp poate găti pană la 10 porții, ceea ce face dimensiunea ideală pentru gătitul mancărurilor preferate pentru familie și prieteni.



Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul



Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.