021.311.40.46 / 0741.990.365
Mixer de mana, negru VonShef 2000072, Putere 400W, 5 Trepte viteza, Turbo, Tel Inclus

Mixer de mana, negru VonShef 2000072, Putere 400W, 5 Trepte viteza, Turbo, Tel Inclus

Pret: 157.00 Lei

Pret Recomandat de Producator (PRP): 207.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

In stoc

Pune in cos

Comanda fara sa faci cont
Comanda instant
Stare produs: Nou

Descriere si specificatii

Acesta este aparatul de bucătărie fundamental dacă vă place să coaceți și să gătiți. Cu un motor impresionant de 400W, 5 setări de viteză și o setare turbo, puteți bate, amesteca și frămanta orice rețetă cu ușurință.

5 componente

Livrat cu 5 componente impresionante care vă permit să efectuați o varietate de tehnici de gătit la o ușurință și comoditate deosebită. Carligele de aluat durabile crom fac ușoara amestecarea aluatului și amestecurile mai grele de tort. Telurile cromate sunt perfecte pentru baterea albusurilor de ou, a ingredientelor cremoase și pentru amestecuri ușoare de tort sau unt.

5 setări de viteză

Cinci setări impresionante de viteză și setarea turbo vă permit să obțineți rezultate de inaltă calitate de la mixerul dvs. VonShef, deoarece puteți selecta viteza care se potrivește ingredientelor dvs. Pentru frisca și albusul de ou, viteza cinci ar fi ideală, in timp ce o viteză mai lentă s-ar potrivi cu amestecarea carnii si zdrobirea legumelor. Setările de viteză sunt acționate cu degetul mare, ceea ce inseamnă că dispozitivul este foarte ușor și convenabil de utilizat.

Design elegant și practic

Nu numai că iși face treaba, dar aparatul de la VonShef este si elegant cu designul său uimitor negru și argintiu. De asemenea, beneficiază de o construcție compactă și ușoară care vă permite să il manevrati cu usurinta, să-l transportați și să-l depozitați ușor.

Piese sigure de spalat in masina de spalat vase

Toate accesoriile incluse cu mixerul de mană sunt sigure și ușor de curățat in masina de spalat vase, ceea ce vă lasă mai mult timp pentru a coace și mai puțin timp petrecut la spalarea vaselor.

Include:
• 2x batatoare
• 2x carlige pentru aluat
• 1x tel
• 1x mixer de mana- cablu 1.1m


Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul




Recenziile utilizatorilor
Data: 26-10-2021

Am primit comanda, inconvenientul ar fi ca in loc de culoarea rosie am primit pe negru, dar se poate trece peste.Este un mixer superb, puternic,practic,putin galagios dar asta din cauza motorului de 400W.Recomand chiar merita acesti bani.Comanda ajunsa in nici 24 de ore.

Recenzie data de Superb (Brăila,Sat Baldovinesti,Nr 87)
Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.