021.311.40.46 / 0741.990.365
Oala electrica Multicooker VonShef 2007088, putere 1500W, diametru 30 cm

Oala electrica Multicooker VonShef 2007088, putere 1500W, diametru 30 cm

Pret: 127.00 Lei

Pret Recomandat de Producator (PRP): 170.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

In stoc

Pune in cos

Comanda fara sa faci cont
Comanda instant
Stare produs: Nou

Descriere si specificatii

 

VonShef este unul dintre cei mai mari retaileri locali din Marea Britanie, specializatin vanzarea de produse electrocasnice de curatenie si incalzire, articole si accesorii de uz casnic si menaj, mobilier si depozitare pt casa, birou si gradina, scule electrice si multe alte produse pt casa si gradina de cea mai buna calitate


Calitatea excelenta, design-ul, fiabilitatea si preturile mici au propulsat marca VonHaus in topul preferintelor britanicilor, intr-un timp foarte rapid, brand-ul depasind in vanzari, cifra de 70 milioane de lire in anul 2018, fiind unul dintre cele mai perfromante branduri din marea Britanie din ultimii 5 ani.

 

In calitate de Partener Oficial VonHaus, ne bucuram ca avem ocazia de a oferi clinetilor nostri, toata gama de produsept casa si gradina VonHaus, la cele mai bune preturi din Romania.


 



Descriere produs:


Multicooker-ul VonShef cu un diametru de 30cm este o necesitate pentru bucataria moderna, facand o munca convenabila si usoara de prajire, sotare, rumenire, coacere, inabusire si fierbere. Cate aparate de bucatarie se pot lauda cu atata versatilitate ?

Un control precis al termostatului va permite sa gatiti mancarea la perfectiune, astfel incat, fie ca pregatiti micul dejun, pranzul, cina sau o gustare intre mese, puteti lasa ingredientele in sarcina multicooker-ului.

Cu un diametru mare de 30 cm si o adancime de 4 cm, Multicooker-ul VonShef poate gati tocanite, mic dejun englezesc complet, orez, risotto, omlete, chilli, pizza, cotlet, clatite, paella, cartofii prajiti, etc.

Capacul transparent din sticla termorezistenta, cu aerisire pentru abur integrata va permite sa urmariti cu atentie mancarea, in timp ce se gateste.

Multicooker-ul este foarte de usor de curatat

Specificatii:

Putere: 1500 W

Termostat reglabil

Capac din siticla termorezistenta

Dimensions: 30cm x 4 cm


 

Recenziile utilizatorilor
Data: 03-03-2024

O am pe cea pătrată. Ador VonChef, e o marca foarte calitativa! Tigaia e ca un mic cuptoraș. Fac prăjitură la el, bundash, dovlecel pane, ultimele două cu doar o lingura de ulei :D

Recenzie data de Felicia (Bihor, Oradea)
Data: 03-03-2024

O am pe cea pătrată. Ador VonChef, e o marca foarte calitativa! Tigaia e ca un mic cuptoraș. Fac prăjitură la el, bundash, dovlecel pane, ultimele două cu doar o lingura de ulei :D

Recenzie data de Felicia (Bihor, Oradea)
Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.