021.311.40.46 / 0741.990.365
Plita electrica Teppanyaki VonShef 2007030, Putere 2000W, 8 Saptule incluse

Plita electrica Teppanyaki VonShef 2007030, Putere 2000W, 8 Saptule incluse

Pret Promo: 219.00 Lei

Pret Recomandat de Producator (PRP): 250.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

In stoc

Pune in cos

Comanda fara sa faci cont
Comanda instant
Stare produs: Nou

Descriere si specificatii

Adăugați puțină emoție bucătăriei dvs. cu grătarul VonShef Teppanyaki - un mod distractiv și unic de a găti o mare varietate de feluri de mancare.

Istoria Teppanyaki

Intrați in orice restaurant japonez și există șanse mari să fiți intampinați de vederea gătitului Teppanyaki - care implică de obicei gatitul ingredientelor precum carne, legume și pește pe o plita mare si incinsa.

Aceasta explică originea cuvantului „teppanyaki”, care derivă din „teppan” - care inseamnă placă de fier și „yaki” - care inseamnă grătar.

Grill-urile Teppanyaki sunt folosite de bucătarii de top din lume pentru a adăuga o cu totul altă dimensiune mesei restaurantului, iar cu grill-ul VonShef Teppanyaki, puteți recrea cu ușurință această ambianță in confortul propriei case.

Mancare delicioasă toată ziua

Teppanyaki Grill este o alegere perfectă indiferent de ora din zi. Indiferent dacă vă plac ouăle, carnații și bacon pentru micul dejun sau friptura suculentă și legumele la grătar pentru cină, grătarul vă va permite să gătiți mancăruri care vin la momentul potrivit.Grătarul este completat cu o tavă detasabila pentru ulei, astfel incat gătitul este și super-sănătos.

Impresionați-vă oaspeții

De ce să păstrati grill-ul Teppanyaki doar pentru dvs.- este perfect pentru a impresiona oaspeții cu creativitatea dvs. la următoarea petrecere de cină! Strangeți-va prietenii și familia in jur și lăsați-i să urmărească cina sfaraind la masă - cu siguranță va fi un subiect fierbinte!

Dispunand de o suprafață mare de gătit de 43 cm x 22 cm, grătarul este suficient de mare pentru a face față celor mai apropiați și dragi.

Ușor de folosit

Nu trebuie să fiți Chef intr-un restaurant cu stele Michelin pentru a inăbuși mancărurile cu o varietate de gusturi, folosind grătarul VonShef Teppanyaki. Incet ungeti suprafata gratarului cu putin ulei si așezați ingredientele, apoi urmăriți și așteptați ca aromele care lasa gura apa, sa umple camera și mancarea este gătită la perfecțiune.

Ușor de transportat

Cu un design slimline, cablul de alimentare detașabil și manere laterale, este ușor de transportat grătarul in jurul bucătăriei și la masă și inapoi.


Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul




Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.