021.311.40.46 / 0741.990.365
Prajitor de paine Swan ST10021CREN, 2 Felii, Putere 870 W, Functie dezghetare, Crem

Prajitor de paine Swan ST10021CREN, 2 Felii, Putere 870 W, Functie dezghetare, Crem

Pret vechi: 145.00 Lei

Pret Promo: 119.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

18%
Reducere!

Descriere si specificatii

Swan este unul dintre cei mai vechi producatori de electrocasnice si articole de uz casnic din Marea Britanie, cu o istorie de 130 ani.

 

Firma  Bulpitt & Sons a fost infiintata in anii 1890, membrii fondatori fiind cei care au inventat fierbatorul de apa submersibil, iar 40 ani mai tarziu, in 1931, cei de la Bulpitt & Sons au lansat brand-ul Swan, brand care includea o gama completa de electrocasnice si ustensile de uz caznic de cea mai buna calitate.

 

Produsele Swan impresioneaza prin Design-ul Retro Absolut Superb, design unic in lume,  dar si prin calitatea si fiabilitatea de exceptie.

 

Angajații Swan, pasionați de moștenirea bogata pe care Brandul Swan, infiintat in secolul trecut, a lasat-o in cei aproape 130 ani de traditie, au grija ca fiecare produs Swan sa fie unul de exceptie.

 

Concepute și proiectate in sediul Swan din Marea Britanie de către designeri si ingineri britanici, aparatele si articolele de gătit, precum și accesoriile de bucătărie au fost distinse de-a lungul timpului, de catre diverse publicatii britanice, cu numeroase premii pentru design si inovatie.

 

Este o mașină ideală pentru orice iubitor de toast, cu rumenire reglabilă, spatii largi pentru paine și un suport pentru incălzire. Ușor de utilizat și ușor de curățat, acest toaster vă ajută să vă creați o felie perfectă de paine prăjită.


Spatii largi pentru paine groasă: Dacă va place o bucată de paine groasă, de dimensiuni mici, atunci acesta este toasterul pentru dvs. Spatiile largi de 3,6 cm sunt perfecte pentru prăjirea feliilor groase, a loturilor de semințe, a painilor de cereale integrale sau doar a unor felii albe mijlocii tăiate. Puteți, de asemenea, să vă incălziți și să vă prajiti usor covrigi, chifle, croissante și alte produse de patiserie folosind suportul de incălzire la indemană.

Control reglabil al temperaturii: Folosiți comutatorul din partea frontala a prăjitorului de paine pentru a controla temperatura și painea dumneavoastră va iesi asa cum va doriti. Există, de asemenea, butoane ușor de utilizat pentru funcțiile de dezghețare și reincălzire, precum și butonul "anulați" la indemană. Creați paine perfect prajita pentru micul dejun, pentru un sandwich rapid prăjit sau pentru a gati branza in varful cuptorului.

Tava firmituri detașabilă: Curățarea acestui toaster este atat de simplă, firimiturile se colectează in tava detașabilă in partea inferioară, astfel incat să puteți să o trageți afară și să aruncati conținutul in coșul de gunoi, fără sa intoarceti prajitorul cu susul in jos si sa scuturati! Suprafața exterioară poate fi curățată cu o carpă umeda. Am inclus și un spațiu pentru depozitarea cablului, astfel incat toasterul se potrivește perfect intr-un dulap dacă doriți să il depozitați.

 

Putere: 870 W

Fante: 2

Functie dezghetare

Functie de incalzire

Control variabil

Tava frimituri

Loc stocare cablu

Culoare: Crem

Dimensiuni: 18.3 x 24.6 x 18.3 cm

 

 

Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

 

Preturile afisate nu includ transportul



Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.