021.311.40.46 / 0741.990.365

 /  Branduri  /  Andrew James

Set 2 sticle de apa cu infuzor pentru fructe Andrew James  AJ001357

Set 2 sticle de apa cu infuzor pentru fructe Andrew James AJ001357

Pret: 69.00 Lei

Pret Recomandat de Producator (PRP): 110.00 Lei

 

Stoc terminat

Descriere si specificatii

Andrew James este unul dintre cei mai mari retaileri locali din Marea Britanie, specializat in vanzarea de produse electrocasnice de calitate foarte buna la preturi accesibile.



Fă-ți băuturi cu gust puternic de fructe cu sticla de apa cu infuzor Andrew James; doar puneti fructele preferate in miezul de infuzare,așteptați cateva minute, rasuciti capacul și bucurați-va de bautura dvs.! Combinații cum ar fi lamaie și lime, kiwi și mere sau amestec de fructe de padure sunt garantate pentru a va gadila papilele gustative.Puteți folosi, de asemenea, miezul cu pliculete de fructe și plante medicinale și este ideal pentru prepararea ceaiului cu gust de fructe.

Apa infuzată este o opțiune mai sănătoasă decat multe băuturi cumpărate, deoarece nu există zahăr sau substanțe chimice adăugate, doar arome naturale și nutrienți ai fructelor proaspete.

De asemenea, este oricine altcineva puțin șocat la cat de mult vă poate costa o sticlă de apă in aceste zile? Cu sticla de băuturi la indemană, puteți evita risipirea banilor luandu-vă propria răcoritoare; flaconul poate fi fixat in siguranță la geanta sau centura dvs. cu ajutorul clemei carabiniere, astfel incat puteți avea o băutură la indemană fără a avea mainile pline.

Sticla și capacul sunt realizate din plastic dur și rezistent Tritan, care este BPA liber și rezistent la zgarieturi. Capul sport se deschide pur și simplu, permițandu-vă să beti in mișcare și un inel de etanșare din silicon impiedică scurgerea de pe capac.

Inclusa cu sticla noastră este o perie de curățare special concepută, astfel incat să puteți curăța cu ușurință miezul de perfuzie și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la rezidurile de la fructele vechi care vă strică băutura.


Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul

Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.