021.311.40.46 / 0741.990.365
Set 4 suporturi magnetice pentru unelte VonHaus 3500319, lungime 30 cm, greutate unelte de pana la 9 kg, separatoare incluse

Set 4 suporturi magnetice pentru unelte VonHaus 3500319, lungime 30 cm, greutate unelte de pana la 9 kg, separatoare incluse

Pret: 97.00 Lei

Pret Recomandat de Producator (PRP): 120.00 Lei

 

In stoc

Pune in cos

Comanda fara sa faci cont
Comanda instant
Stare produs: Nou

Descriere si specificatii

 

VonHaus este unul dintre cei mai mari retaileri locali din Marea Britanie, specializat in vanzarea de produse electrocasnice de curatenie si incalzire, articole si accesorii de uz casnic si menaj, mobilier si depozitare pt casa, birou si gradina, scule electrice si multe alte produse pt casa si gradina de cea mai buna calitate

 

Calitatea excelenta, design-ul, fiabilitatea si preturile mici au propulsat marca VonHaus in topul preferintelor britanicilor, intr-un timp foarte rapid, brand-ul depasind in vanzari, cifra de 70 milioane de lire in anul 2018, fiind unul dintre cele mai perfromante branduri din marea Britanie din ultimii 5 ani.

 

In calitate de Partener Oficial VonHaus, ne bucuram ca avem ocazia de a oferi clinetilor nostri, toata gama de produsept casa si gradina.


Set de 4 suporturi magnetice pentru unelte, 12 inch

 


Obtineti atelierul dvs. de bricolaj de vis.


Organizati-va uneltele cu pachetul nostru de 4 suporturi magnetice pentru unelte de 12 inch, care va ajuta sa va urmariti cu usurinta uneltele si sa va maximizati spatiul din atelier.


Folositi suportul nostru practic pentru scule de perete cu orice unealta cu o greutate de pana la 9 kg care are proprietati magnetice.


Nu va veti mai pierde uneltele; cu ajutorul benzii noastre practice de unelte magnetice veti putea sa tineti mereu evidenta arsenalului dvs. de bricolaj.


Personalizabil

Folositi separatoarele convenabile pentru a monta suporturile separat sau ca un singur suport magnetic lung pentru scule, pentru a pastra

totul organizat intr-un singur loc.


Montati suporturile de unelte magnetice oriunde in spatiul dvs. de bricolaj cu ajutorul kitului de instalare inclus, in doar cateva minute.


Cu suportul nostru magnetic, nu veti mai vedea niciodata un spatiu de bricolaj dezordonat!


Dimensiune: 2.7cm x 36 cm x 1 cm (H x W x D)


Material: otel carbon, plastic;

 


Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul



Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.